English version

Inscriere lb. RO  GDPR: Sunt de acord cu folosirea datelor mele personale pentru a primi informatii prin posta electronica pe adresa si numele puse la dispozitie in acest formular cu scopul de a primi Romanian Hospitality Newsletter si ocazional campanii de marketing

Asteptari: Daca doriti sa va retrageti consimtamantul si sa nu mai primiti nici un mesaj de la noi, este simplu sa accesati link-ul de dezabonare prezent la sfarsitul fiecarui email pe care il trimitem sau ne puteti contacta la info@fivestarhospitality.ro. Pretuim si respectam intimitatea si datele Dvs. cu caracter personal. Pentru a consulta politica noastra de intimitate, va rugam sa vizitati website-ul nostru. Trimitand acest formular, sunteti de acord ca noi sa procesam informatiile Dvs. in concordanta cu aceasta politica.
Inscriere lb. EN  GDPR si asteptari: aceleasi ca mai sus
Wyndham Hotels and Resorts si H Zeus International vor dezvolta 20 de hoteluri in urmatorii 10 ani in Grecia, Cipru, Bulgaria si Romania

Compania hoteliera Wyndham Hotels and Resorts si compania hoteliera greceasca H Zeus International au semnat o alianta pentru dezvoltarea a 20 de hoteluri in urmatorii 10 ani in Grecia, Cipru, Bulgaria si Romania (constructii noi/renovari), unde H Zeus opereaza deja.

In Romania, compania opereaza in Bucuresti hotelurile Opera, Venezia si Central. Este posibil ca si acestea sa se afilieze in curand la unul dintre brandurile din portofoliul Wyndham: Dolce, Ramada, Wyndham Grand, Wyndham Gardenn, Days Inn si Tryp.

Sursa: Profit [14.05.2018]

Booking.com

Follow FivestarH on Twitter

Copyright © 2018 Fivestar Hospitality.