English version

Targul de Turism de la Romexpo a fost vizitat de peste 21.000 de persoane

In perioada 12-15 martie s-a desfasurat la Romexpo Targul de Turism al Romaniei, editia de primvara, la care au participat peste 260 de expozanti dispusi pe 11.700 mp si 34 de companii internationale. In cele 4 zile, targul a fost vizitat de 21.795 de persoane.

Aurelian Marin, presedintele Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism, ANAT, a declarat ca cele mai cerute au fost destinatiile traditionale, Romania, Bulgaria, Grecia si Turcia, iar rezervarile early booking au fost impresionante anul acesta si, implicit, pe durata targului, ele fiind mult mai mari decat in 2014.

Marin a precizat ca vedeta litoralului ramane statiunea Mamaia, insa, se observa o crestere si pentru zona de Sud unde in special ofertele pentru familii cu copii au prins foarte bine.

Cele mai vandute pachete au fost cele pe chartere, in destinatii precum Grecia, Turcia, Spania, Egipt. Tarifele pe charterele verii au avut si reduceri de pana la 35-40%, fiind atractive publicului.

Potrivit datelor Romexpo, la mare cautare au fost si circuitele in China, Antarctica si Africa de Sud.

Bogdan Stefan, director general Genius Travel, a precizat ca, cu ocazia targului a fost lansat programul Delta Dunarii pentru toti. Preturile pornesc de la 349 RON pentru pachete de doua nopti cu toate mesele incluse, la hotelul Genius Delta Resort, de 3 stele. In pret fiind inclus si transportul de la Bucuresti, cu autocarul, respectiv cu barca pana la Uzlina.

Sursa: Capital [19.03.2015]

Booking.com

Follow FivestarH on Twitter

Copyright © 2019 Fivestar Hospitality.