English version

Sibiul va fi promovat la targurile de turism de la Stuttgart si Viena

In perioada 11-19 ianuarie, Sibiul va fi prezent la Targul de Turism de la Stuttgart. Echipa Sibiului va fi prezenta in standul Romaniei si va distribui noua brosura de prezentare a Sibiului in limba germana, harti ale orasului si ale centrului istoric, brosura „Sibiu. Tanar din 1191”, pliantul Sibiu Smart si materiale de promovare ale unitatilor de cazare. In total, peste 2.500 de materiale de informare si promovare vor fi distribuite vizitatorilor targului.

Totodata in perioada 16 – 19 ianuarie, Sibiul va fi prezent si la Targul de Turism de la Viena – Ferien Messe Wien fur Urlaub, Reisen und Freizeit. Sibiul va distribui peste 1.500 de materiale de promovare a orasului, a ofertei sale turistice si culturale.

Brosura de promovare a Sibiului pentru anul 2014 va fi tiparita in limba romana, germana si engleza. Pentru moment, ea este disponibila doar in varianta in limba germana. Versiunile in romana si engleza vor fi tiparite in pana la sfarsitul lunii ianuarie. Brosura contine 75 de pagini cu informatii despre Sibiu. In paginile sale, materialul tiparit contine descrieri si informatii cu privire la obiective turistice precum Turnul Sfatului, Podul Miniciunilor, Catedrala Evanghelica, Catedrala Ortodoxa si Biserica Romano-Catolica. Au fost incluse in brosura si materiale despre calfele calatoare, Piata Mare, Muzeul Brukenthal, Colegiul Samuel von Brukenthal, Casa Luxemburg, fortificatiile Sibiului, dar si despre Aleea Artistilor si Baia Neptun.

Sibiul este una dintre cele mai atractive destinatii turistice din Romania, potrivit presei internationale, dupa ce orasul a dobandit o notoritate europeana in anul 2007, cand a fost Capitala Culturala Europeana, alaturi de Luxemburg.

Sursa: Romania Libera [08.01.2014]

Booking.com

Follow FivestarH on Twitter

Copyright © 2019 Fivestar Hospitality.