English version

Saptamana aceasta vor fi acordate premiile de excelenta din industria hoteliera, a turismului si a ospitalitatii

In cadrul celei de-a VIII  editii a evenimentului Hotel Tourism Leisure & Investment Conference,  ce se va desfasura  in perioada 22 – 23 mai 2014 la JW Marriott Grand Hotel, va avea loc a IV editie a Galei Premiilor de Excelenta. Eveniment  ce ofera recunoastere celor mai bune proiecte si concepte din industria hotelierea, a turismului si a ospitalitatii.

Anul acesta vor fi acordate peste 60 de premii la cele 23 de categorii anuntate. Premiile vor fi acordate pe baza rezultatelor obtinute dupa parcurgerea celor trei etape de selectie.  In cadrul Galei, participantii se vor bucura de o seara speciala in compania formatiei Hayden Dean & Big Band. 

Gala Premiilor de Excelenta va avea loc pe 22 mai, incepand cu ora 19.00, in cadrul JW Marriott Grand Hotel, iar evenimentul va reuni nume importante ale industriei hoteliere, a turismului si ospitalitatii in cadrul carora vor fi desemnati castigatorii.

Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe site-ul oficial: www.hotelconference.ro.

Extra info:
Cu 7 ani de experienta in dezvoltarea de conferinte si seminarii proprii, Evensys (www.evensys.ro) organizeaza in acest moment o paleta larga de evenimente, ce trateaza tematici actuale, relevante atat pentru industria de business locala, cat si pentru cea din Europa Centrala si de Est. Astfel, Evensys dezvolta conferinte si seminarii proprii, ce acopera 6 arii de expertiza: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investitii, Human Resources, Real Estate si Retail.


Iunieta Sandu
PR & Marketing Coordinator   
Tel: 021 231 72 13 - 15
Fax: 021 231 72 16
Mobil: 0727.863.610
iunieta.sandu@evensys.ro


Sursa: Evensys [19.05.2014]

Booking.com

Follow FivestarH on Twitter

Copyright © 2019 Fivestar Hospitality.