English version

Reprezentantii ANT apreciaza ca anul 2015 a fost unul bun pentru industria turismului

Presedintele Autoritatii Nationale de Turism, Anca Pavel-Nedea, a declarat ca anul 2015 a fost unul bun pentru jucatorii din industria turismului si precizeaza in primul rand, TVA de 9% la serviciile de alimentatie publica pentru industria turismului si la reglementarile privind voucherele de vacanta.

„Sunt doua initiative care au impulsionat domeniul ospitalitatii autohton. 2015 a fost anul care am pregatit impreuna cu reprezentantii mediului de afaceri privat initiative indraznete de sprijin pentru companiile care activeaza in acest domeniu. Aceste initiative vor fi duse la indeplinire in anul care urmeaza. Desi 2015 a fost ultimul an in care am beneficiat de fonduri europene pentru promovarea Romaniei turistice, a brandului turistic, sunt optimista si cred in strategia de marketing, promovare si reprezentare pe care echipa Autoritatii impreuna cu reprezentantii mediului privat si alte institutii publice o pregatesc pentru anul 2016”, a declarat presedintele ANT.

Strategia are ca scop promovarea valorilor Romaniei „fie ele umane, traditionale, comerciale, istorice, culturale pe plan international astfel incat la finalul anului 2016 sa declaram ca am reusit”, a precizat reprezentantul ANT.

Sursa: Agerpres [29.12.2015], Economica [29.12.2015]

Booking.com

Follow FivestarH on Twitter

Copyright © 2020 Fivestar Hospitality.