English version

Razvan Pirjol a fost numit secretar de stat in cadrul departamentului de Turism din cadrul Ministerului Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri

Emil-Razvan Pirjol este noul sef al turismului romanesc, dupa ce a fost numit secretar de stat in Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri.

Acesta a declarat pentru ca are ca prioritati o promovare mai eficienta a Romaniei, ca destinatie turistica, rezolvarea problemei fortei de munca in turism si stimularea educatiei in domeniu si integrarea in industrie a absolventilor din domeniu.

Dupa desfiintarea Ministrerului Turismului, acest domeniu este reprezentat de un departament din cadrul Ministerului Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, condus de un secretar de stat. 

Pirjol conduce de cateva luni nou-creata divizie hoteliera a Niro Investment Group, dupa ce anterior a fost manager general al Palatului Suter din Bucuresti, considerat cel mai luxos hotel din Romania. De asemenea, Pirjol este si presedinte al Bucharest Tourism Board, fiind absolvent si fost director al Glion Institute of Higher Education (GIHE) din Elvetia, una din primele institutii de invatamant superior specializate in management hotelier la nivel mondial. 

Sursa: Profit [29.11.2019]

Booking.com

Follow FivestarH on Twitter

Copyright © 2019 Fivestar Hospitality.