English version

RATB a anulat licitatia prin care vroia sa achizitioneze patru autobuze supraetajate pentru linia turistica Bucharest City Tour

Regia Autonoma de Transport Bucuresti, RATB, a precizat ca nu gaseste niciun furnizor de autobuze cu etaj pe care sa le foloseasca pe linia turistica Bucharest City Tour, ramanand astfel la dispozitia regiei de transport din Constanta, de la care a tot inchiriat masinile.

RATB a anulat licitatia, estimata la 3,91 mil. RON fara TVA, in urma careia dorea sa cumpere 4 astfel de autobuze sustinand ca niciun ofertant nu s-a inscris la licitatie.

In prezent, RATB plateste Regiei Autonome de Transport in Comun Constanta, RATC, 645.000 RON, fara TVA, pentru inchirierea pe 6 luni a 4 autobuze cu etaj.

Deschisa doar in intervalul 15 mai - 15 octombrie, linia turistica a generat anul trecut din vanzarea legitimatiilor de calatorie, peste 1 mil. RON, cu 16% peste incasarile din 2014, suma atrasa lunar fiind cu 22.175 RON peste cea din sezonul anterior.

Venitul mediu lunar obtinut in aceeasi perioada din inchirierea spatiului publicitar pentru aceasta linie a fost cu 7.861 RON/luna mai mare decat cel inregistrat lunar in 2014, releva un raport al companiei.

Profitul obtinut din operarea acestei linii a fost de aproape 190.000 RON.

Sursa: Profit [21.10.2016]

Booking.com

Follow FivestarH on Twitter

Copyright © 2020 Fivestar Hospitality.