English version

Programul „Intreprinzatori in Turism - Pensiuni in Romania” a fost prelungit pana in luna octombrie

In luna mai a acestui an, Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri a anuntat prelungirea oficiala cu 6 luni a proiectului strategic „Intreprinzatori in Turism - Pensiuni in Romania”, cel mai mare proiect dedicat turismului de pensiune din Romania.

In cadrul acestui proiect au fost puse bazele comunitatii de antreprenori si manageri de pensiuni turistice „Cazarelapensiune.ro”, comunitate care este in continua dezvoltare in vederea cresterii potentialului turistic si a capacitatii de a atrage turisti romani si straini.

Elementele care vor fi dezvoltate in perioada de prelungire mai - octombrie 2013 sunt:
- O noua serie de cursanti in cadrul Programului e-Learning de educatie manageriala si consultanta pentru actuali si viitori intreprinzatori din sectorul turistic;
- Diseminarea la nivel national si international a celor 10.000 de exemplare ale Catalogului „Cazare la Pensiune - Pensiuni din Romania”, editat in limbile romana si engleza;
- Realizarea emisiunii TV cu privire la Antreprenori-Model descoperiti si construiti pe parcursul proiectului care devin exemple didactice la nivel national, exemple si solutii la intrebarea „care idei de afaceri ar putea avea succes in turismul de pensiune” sau „care sunt ingredientele unei afaceri de succes”. Scopul emisiunii este de a incuraja in mod direct actualii sau viitorii intreprinzatori din domeniul turistic pentru maximizarea rezultatelor afacerilor proprii;
- Promovarea si informarea permanenta cu privire la elementele proiectului;
- Studiu de impact al proiectului asupra beneficiarilor, elaborat de expertii proiectului;
A doua serie a Programului e-Learning de educatie manageriala si consultanta se va desfasura intensiv pe o perioada de 5 luni, iunie - octombrie 2013, prin intermediul platformei e-Learning de pe site-ul proiectului www.intreprinzatorturism.ro.

Programul presupune parcurgerea celor 5 module de curs dezvoltate in cadrul proiectului:
- Management Turistic
- Plan de afacere – Cerere de finantare
- Marketing si Promovare
- Management Financiar
- IT&C.

Absolvirea programului de educatie manageriala si consultanta se va face prin promovarea testelor online aferente celor 5 discipline si realizarea unui proiect aplicativ pentru fructificarea unei oportunitati sau rezolvarea unei probleme intampinate in initierea sau dezvoltarea afacerii.

Diploma obtinuta la absolvire va avea certificarea Fundatiei Nationale a Tinerilor Manageri – FNTM, Asociatiei Nationale de Turism Rural, Ecologic si Cultural – ANTREC si a Asociacion Agraria de Jovenes Agricultores – ASAJA Spania.

In perioada mai - iunie 2013 are loc iscrierea si selectia a 120 de intreprinzatori in turism, manageri de pensiuni si viitori intreprinzatori in turism, care vor beneficia in mod gratuit de cursurile oferite in cadrul acestui Program.

Pentru mai multe detalii Click aici
 
 
 
 
 

Sursa: HoReCa [12.06.2013]

Booking.com

Follow FivestarH on Twitter

Copyright © 2019 Fivestar Hospitality.