English version


Inca din anul 2005 ROMANIAN HOSPITALITY NEWSLETTER a reprezentat o activitate non-profit a companiei de consultanta Fivestar Hospitality, activitate care pledeaza pentru cauza dezvoltarii industriei hoteliere, a turismului si a activitatilor recreative din Romania. Pentru sustinerea unor cheltuieli administrative Fivestar Hospitality a ingaduit introducerea de bannere, advertoriale, mesaje comerciale sau cuvinte sponsorizate conform unei politici de comunicare originale. Astfel am reusit sa imprimam in mintea comunitatii o serie de branduri nationale si internationale care au ales sa comunice prin intermediul nostru.


Aveti posibilitatea sa va promovati brandul in ROMANIAN HOSPITALITY NEWSLETTER si pe site-ul www.RHN.ro contribuind cu orice suma veti considera Dvs. ca este potrivita, alegand apoi modalitatile de promovare cele mai potrivite din paleta de posibilitati pe care le puteti consulta in documentul din spatele link-ului MENIU COMUNICARE de mai jos.  Pur si simplu ne comunicati ce doriti sa se intample, noi nu va vom refuza atata timp cat avem spatiile solicitate disponibile. Indiferent de valoarea contributiei si de domeniul  de activitate al companiei pe care o reprezentati, contribuind la dezoltarea industriei noastre, aveti dreptul de a comunica in Romanian Hospitality Newsletter si pe www.RHN.ro.

meniu

Va rugam sa contactati un reprezentant Fivestar Hospitality pentru a stabili pachetul dorit de comunicare si a va comunica datele de virament. Deasemenea puteti utiliza si metoda PAYPAL de mai jos. Multumim.

 

Follow FivestarH on Twitter

Copyright © 2020 Fivestar Hospitality.