English version

MDRT va realiza un ghid turistic dedicat statiunilor balneare

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, intentioneaza sa lanseze un ghid medical pe tema turismului bal¬near si estimeaza ca acest proiect ar avea nevoie de 135.450 RON fara TVA.

Ghidul va avea 56 de pagini si va cuprinde o scurta introducere, insotita de fotografii, care sa prezinte pe scurt oferta de turism balnear a Romaniei, urmand sa fie editat in limbile romana, engleza, rusa si germana.

MDRT doreste sa pre¬zinte cat mai multe statiuni care se preteaza dezvoltarii produselor tip turism balnear, cu accent pe factori naturali de cura, indicatii terapeutice/ recomandari ale medicilor, tipuri de tratamente oferite, contraindicatii me¬dicale.

In elaborarea textului ghidului vor fi implicati Institutul national de recuperare medicina fizica si balneoclimatologie, precum si asociatiile profesionale de profil.

Firma care va fi desemnata castigatoare are la dispozitie 60 de zile calendaristice de la semnarea contractului de prestari servicii pentru realizarea ghidului.

Finantarea este asigurata de la bugetul MDRT pe anul in curs, cap. 56.01 „Proiecte cu finantare din fonduri externe nerambursabile, FEN, Programe din Fondul European de Dezvoltare Regionala, FEDR”.

Data limita pentru de¬punerea ofertelor este 24 februarie, ora 10:00, iar deschiderea ofertelor la ora 12:00.

Sursa: Touristica [11.02.2011]

Booking.com

Follow FivestarH on Twitter

Copyright © 2020 Fivestar Hospitality.