English version

La Straja se organizeaza prima tabara din tara pentru copiii supraponderali

Complexul Platoul Soarelui din statiunea Straja din Valea Jiului va gazdui prima tabara din tara pentru copiii supraponderali, care va dura 3 saptamani.

Organizatorii sunt sprijiniti de specialisti in sport, un medic nutritionist, un psiholog si un actor, responsabil pentru crearea unei stari de buna dispozitie in randurile participantilor.

Pe parcursul celor 3 saptamani de activitate, copiii vor imbina activitatile recreative specifice unei tabere cu drumetiile, sportul, distractia intr-un parc de aventura, jocurile diverse, toate fiind menite sa consume din excedentul de calorii.

In paralel, un medic nutritionist-diabetolog va controla necesarul caloric al fiecarei mese si-i va invata pe cei mici cum pot sa-si pregateasca singuri mici gustari sanatoase, atunci cand se vor intoarce acasa.

Deoarece a fost anuntata abia la jumatatea lunii iunie, in tabara au venit doar patru copii din Bucuresti, Cluj Napoca si Zalau, ai caror parinti au aflat despre organizarea acesteia de la medicii scolari.

Sursa: Financiarul [25.07.2011], Iasi Invest [25.07.2011]

Booking.com

Follow FivestarH on Twitter

Copyright © 2020 Fivestar Hospitality.