English version

Inscriere lb. RO  GDPR: Sunt de acord cu folosirea datelor mele personale pentru a primi informatii prin posta electronica pe adresa si numele puse la dispozitie in acest formular cu scopul de a primi Romanian Hospitality Newsletter si ocazional campanii de marketing

Asteptari: Daca doriti sa va retrageti consimtamantul si sa nu mai primiti nici un mesaj de la noi, este simplu sa accesati link-ul de dezabonare prezent la sfarsitul fiecarui email pe care il trimitem sau ne puteti contacta la info@fivestarhospitality.ro. Pretuim si respectam intimitatea si datele Dvs. cu caracter personal. Pentru a consulta politica noastra de intimitate, va rugam sa vizitati website-ul nostru. Trimitand acest formular, sunteti de acord ca noi sa procesam informatiile Dvs. in concordanta cu aceasta politica.
Inscriere lb. EN  GDPR si asteptari: aceleasi ca mai sus
Investitie de 7,6 mil. EUR intr-o noua telegondola la Sinaia

In sezonul din acest an, la Sinaia va fi inaugurata o noua telegondola pe tronsonul Cota 1400 – Cota 2000.

Pentru constructia telegondolei, Transport Urban Sinaia, compania care administreaza domeniul schiabil din Sinaia, a contractat un imprumut de la Bancpost in valoare de 7,6 mil. EUR 

Primarului Vlad Oprea a declarat ca noua telegondola va fi finalizata pana la debutul sezonului de schi in decembrie anul acesta.

In Sinaia s-au derulat, din 2007 pana in prezent, investitii de 35 mil. EUR pentru mai multe obiective printre care telegondola, telescaun, masini de batut zapada si cabane, statiunea beneficiind un total de 50 mil. EUR fonduri UE.

Anul acesta Sinaia va beneficia si de o campanie de promovare de 20.000 EUR, desfasurata pe o perioada de 9 luni si care include si participarea la targuri de turism internationale in Londra si Berlin. Campania va promova domeniul schiabil, bike resort-ul cu piste de mountain bike, dar si existenta transportului public si a locurilor de parcare.

In Sinaia vin anual in timpul sezonului de ski, decembrie-mai, circa 150.000 de turisti, dintre care 30% sunt straini.

Sursa: Wall-Street [06.10.2015]

Booking.com

Follow FivestarH on Twitter

Copyright © 2018 Fivestar Hospitality.