English version

Investitie de 20.000 EUR in relansarea site-ului tourismguide.ro

Compania poloneza Netmedia, care a achizitionat in primavara acestui an site-ul tourismguide.ro, a investit 20.000 EUR in relansarea site-ului, care va incepe sa vanda si asigurari de calatorie si bilete de avion peste aproximativ doua luni. De asemenea, utilizatorii vor putea face rezervari pe loc, si nu offline ca in prezent, pentru 100.000 de unitati de cazare internationale si 1.000 de hoteluri in Romania.

Daniel Dobrita, presedintele Netmedia Romania, a declarat ca noul site va fi sincronizat cu site-urile de turism ale companiei-mama din Polonia, la care au acces peste 50.000 clienti si un numar de peste 600 de companii care fac rezervari lunar.

In acest sistem hotelurile si unitatile de cazare vor fi inscrise fara costuri si vor putea sa interactioneze direct cu clientii, iar tourismguide.ro va oferi doar suport clientilor si hotelurilor pentru rezervarile efectuate prin intermediul site-ului.

In prezent, rezervarile pentru Romania reprezinta 90% din businessul tourismguide.ro, care s-a ridicat in primul semestru la 390.000 EUR.

Turistii romani cheltuiesc in medie 1.000 RON pe sejururile din tara, cele mai frecvente destinatii fiind litoralul si centrele balneoclimaterice, precum Baile Felix, Geoagiu Bai sau Baile Herculane, a precizat presedintele Netmedia Romania.

Sursa: Ziarul Financiar [26.07.2010]

Booking.com

Follow FivestarH on Twitter

Copyright © 2019 Fivestar Hospitality.