English version

Inscrieti-va orasul in competitia “Capitala Verde a Romaniei”

Compania Tuborg Romania in parteneriat cu Ministerul Mediului invita si anul acesta primariile oraselor din Romania sa isi inscrie orasul in competitia “Capitala Verde a Romaniei”.

Anul trecut orasul Brasov a fost desemnat castigatorul competitiei.

Scopul proiectului “Capitala Verde a Romaniei” este acela de a-i incuraja, atat pe reprezentantii autoritatilor locale, cat si pe cetateni sa initieze sau sa se implice in proiecte ecologice care pot imbunatati calitatea vietii in orasele din Romania.

Pana in prezent s-au inscris opt orase in cursa pentru titlul “Capitala Verde a Romaniei in 2011”, respectiv Timisoara, Cluj-Napoca, Sinaia, Tulcea, Braila, Oradea, Alexandria si Bucuresti sectorul 2.

Orasele pot fi inscrise intr-una din cele 3 categorii, in functie de numarul de locuitori, Categoria 1 sub 50.000 de locuitori, Categoria 2 intre 50.001 si 199.999 locuitori si Categoria 3 peste 200.000 locuitori.

Data limita de inscriere este 1 decembrie 2011.

Juriul competitiei, format din reprezentanti ai Ministerului Mediului si Padurilor, ai URBB – Tuborg Romania si ai agentiei Promotions Special Events Romania, vor lua in considerare strategia de mediu a orasului, infrastructura de reciclare si colectare selectiva, proiectele de mediu derulate in 2011, dar si planurile si obiectivele de viitor ale autoritatilor locale.

Gala decernarii premiilor va avea loc pe data de 12 februarie 2012.

Sursa: Horeca Romania [16.09.2011]

Booking.com

Follow FivestarH on Twitter

Copyright © 2019 Fivestar Hospitality.