English version

In perioada 21-26 mai are loc a doua editie a Infotripului pe Litoralul Romanesc

Federatia Asociatiilor de Promovare a Turismului din Romania, FAPT, Asociatia Litoral Delta Dunarii, ALDD  si Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism, ANAT organizeaza in perioada 21 – 26 mai a doua editie a Infotripului pe Litoralul Romanesc.

Infotripul are ca scop promovarea destinatiilor romanesti, actiune derulata printr-o serie de info-tripuri cu agentii de turism ANAT si mass-media.

Editia de anul trecut a reunit peste 500 de agenti de turism din ANAT Romania si ANAT Republica Moldova, precum si presa centrala si locala.

La editia din acest an participa peste 650 de agenti reuniti sub 8 touroperatori, insotiti de reprezentanti din presa nationala si locala, care vor vizita in mod intensiv statiuni, hoteluri, locatii si obiective turistice, zone de agrement, plaje.

Acestia vor participa si la intalniri cu primarii si vor petrece in fiecare seara, la o cina festiva a fiecarei statiuni.

Printre statiunile vizitate se vor afla: Eforie Sud, Eforie Nord, Techirghiol, Mangalia, Vama Veche, Costinesti, Neptun - Olimp, Saturn, Venus, Cap Aurora, Jupiter, Mamaia, Navodari.

Peste 200 de locatii vor face obiectul vizitelor in acest infotrip, cel mai mare realizat vreodata in Romania.

Sursa: Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Litoral–Delta Dunarii [20.05.2013]

Booking.com

Follow FivestarH on Twitter

Copyright © 2020 Fivestar Hospitality.