English version

Hotelul Perla din Mamaia a fost vandut pentru 4 mil. EUR

Omul de afaceri Mohammad Murad a vandut hotelul Perla din statiunea Mamaia, una dintre primele unitati detinute pe litoral, pentru 4 mil. EUR.

Cumparatorul este firma Inproiect din Iasi, care detine hotelul Hilton din Iasi, dar si doua hoteluri in Mamaia.

Mohammad Murad a precizat ca banii obtinuti din vanzarea hotelului Perla, vor fi investiti in complexul pe care il dezvolta la Olimp. La inceputul acestui an, Murad a achizitionat hotelul Craiova din Olimp, pe care vrea sa il integreze intr-un complex care sa includa Amfitreatru-Panoramic Belvedere, dar si hotelul Majestic.

Complexul ar urma sa aiba 1.200 de camere si 3.000 de locuri si sa fie transformat intr-un resort de 4 stele all inclusive, in urma unei investitii de 40 mil. EUR, suma in care este inclusa si achizitia hotelurilor.

Firma din Iasi, controlata de Gheorghe Ionescu-Vasilache, mai detine hotelul Lotos, tot din Mamaia, si hotelul Hampton by Hilton din Iasi.

Hotelul Perla din Mamaia, clasificat la trei stele, are 205 camere, dispuse pe 11 etaje, iar de-a lungul anilor a beneficiat de mai multe investitii in renovare, ultima dintre ele in 2015.

Sursa: Profit [08.11.2019]

Booking.com

Follow FivestarH on Twitter

Copyright © 2020 Fivestar Hospitality.