English version

Hotel PRIVO estimeaza o crestere de 35% a veniturilor, in acest an

Hotel PRIVO din Targu Mures, estimeaza pentru acest an o cifra de afaceri de aproximativ 1 mil. EUR, cu 35% mai mult fata de veniturile inregistrate in 2014, de 700.000 EUR si un grad mediu de ocupare de 55%.

Cresterea se va realiza  prin majorarea tarifelor de cazare, dezvoltarea segmentului MICE si a componentei food & beverage si nu in ultimul rand prin fidelizarea clientilor, a precizat Otilia Demian, Director of Business Development

Cresterea cifrei de afaceri va fi posibila si ca urmare a noii strategii de management implementate incepand cu cel de-al treilea trimestru al anului trecut: un nou meniu semnat de Executive Chef Martin White, un program extins de degustari de vinuri si un program de fidelitate pentru clientii loiali.

La inceputul acestui an, hotel PRIVO s-a clasat pe locul 7 in topul celor mai bune hoteluri de lux din Romania, top alcatuit de TripAdvisor, cea mai mare platforma online de calatorii din lume. Castigatorii Travelers’ Choice Awards sunt alesi pe baza recenziilor si opiniilor a milioane de calatori TripAdvisor, inregistrate pe parcursul anului anterior. Proprietatile din topul clasamentului reprezinta repere de valoare si calitate a serviciilor.

Hotel PRIVO este clasificat la 4 stele, are 40 de camere si apartamente, restaurant cu capacitate de 160 locuri, 3 sali de conferinte, lobby-bar, terasa, enoteca, spa

Sursa: Hotel Privo [13.03.2015]

Booking.com

Follow FivestarH on Twitter

Copyright © 2019 Fivestar Hospitality.