English version

Happy Tour Group: Grecia si Turcia raman destinatiile de vacanta preferate de romani in aceasta vara

Potrivit agentiei de turism Happy Tour Group, destinatiile preferate ale romanilor in vara aceasta raman Grecia si Turcia. Acestea fiind destinatiile alese de peste 80% dintre cei care si-au rezervat deja concediul.

Pachetul mediu pentru un sejur in Turcia se ridica la minimum 650 EUR/persoana cu tot cu taxe si poate ajunge pana la 1.130 EUR/persoana cu taxe incluse.

De asemenea, in insulele grecesti, ofertele includ all inclusive si demipensiune, iar pachetul mediu pentru Grecia este minim 425 EUR/persoana cu tot cu taxe si poate ajunge pana la 850 EUR/persoana cu taxe incluse.
 
Pentru al treilea an consecutiv, Happy Tour/FCM Romania a fost desemnata cea mai buna agentie de travel a anului de catre expertii din industria ospitalitatii si turismului.

Happy Tour a fost infiintata in 1996 ca o afacere de familie si este cea mai mare agentie de turism de 12 ani. La finalul anului 2007, compania a fost achizitionata de fondul de investitii GED Capital. In 2010, Happy Tour a achizitionat agentia Travel House International si portalul online Paravion.ro, infiintand Paravion Tour, iar in 2011, a achizitionat turoperatorul Prestige Tours. Tot din 2011, Happy Tour Group a devenit reprezentantul in Romania a FCM Travel Solutions - o retea mondiala de agentii de turism din 80 de tari.

Sursa: Economica [11.06.2013], Ziare.com [11.06.2013]

Booking.com

Follow FivestarH on Twitter

Copyright © 2019 Fivestar Hospitality.