English version

FAPT solicita Guvernului infiintarea Organizatiei Romane de Turism

Federatia Asociatiilor de Promovare Turistica din Romania, FAPT, solicita Guvernului infiintarea Organizatiei Romane de Turism ca parteneriat public-privat, considerand ca aceasta este o solutie eficienta pentru promovarea si dezvoltarea turismului.

Presedintele FAPT, Corina Martin, apreciaza ca Guvernul are obligatia sa sprijine dezvoltarea turismului romanesc.

„Consider ca aceasta este singura solutie eficienta pentru dezvoltarea si promovarea eficienta a turismului romanesc si solicitam Guvernului sa adopte o decizie majora, de organizare a promovarii turismului romanesc in parteneriat public-privat, la nivel national“, a precizat Corina Martin.

Federatia Asociatiilor de Promovare Turistica din Romania, infiintata in anul 2009, are ca scop dezvoltarea turismului in destinatiile turistice pe care le reprezinta asociatiile membre si promovarea acestora pe plan national si international.

Asociatiile membre FAPT reprezinta un parteneriat public-privat, constituit intre Consiliul Judetean respectiv, Consiliile Locale ce administreaza statiuni turistice in judetul respectiv, aeroport, Camerele judetene de Comert, patronatele hoteliere, pensiuni, hoteluri, restaurante, universitati economice de profil, asociatii gastronomice etc .

Membrii FAPT sunt asociatiile regionale de dezvoltare si promovare a turismului din Romania: Litoral-Delta Dunarii, Bucovina, Maramures, Prahova, Brasov, Rasnov, Sibiu, Sighisoara, Buzau, Gorj, Neamt, Cluj, Vrancea, Olt, Timis si Bucuresti.

Sursa: Mediafax [20.05.2015]

Booking.com

Follow FivestarH on Twitter

Copyright © 2020 Fivestar Hospitality.