English version

FAPT intentioneaza sa implementeze un circuit turistic pilot

Federatia Asociatiilor de Promovare Turistica din Romania, FAPT a organizat pe data de 17 noiembrie la Moieciu de Sus, reuniunea membrilor Adunarii Generala a Federatiei, la care au participat asociatii de promovare si dezvoltare a turismului din intreaga tara.

In cadrul intalnirii au fost dezbatute subiecte privind proiectele de cooperare inter-regionala, legislatia din domeniul turismului, participarea la targurile nationale si internationale, realizarea materialelor de promovare, cooperarea cu autoritatile locale, colaborarea cu agentiile de turism si intocmirea unui calendar de evenimente locale.

De asemenea, Federatia are in vedere implementarea unui circuit-pilot, care sa aiba ca itinerariu o anumita zona turistica mai putin promovata in prezent, primul program fiind propus sa se desfasoare in Transilvania, incluzand si Brasovul.

Reprezentantii FAPT considera esentiala promovarea unitara si coerenta a destinatiilor romanesti, dupa modele europene de succes, care au determinat unirea tuturor promotorilor unei destinatii intr-o singura voce.

Sursa: Transilvania Expres [17.11.2011]

Booking.com

Follow FivestarH on Twitter

Copyright © 2019 Fivestar Hospitality.