English version

Evenimentul „Criteriul primei zapezi” va avea loc la sfarsitul lunii noiembrie

In perioada 25-29 noiembrie va avea loc a II-a editie a info-evenimentului „Criteriul primei zapezi”, care se va desfasura in Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Rasnov si Poiana Brasov.

Scopul evenimentului este promovarea turismului activ, a vacantelor legate de sporturile de iarna in cele doua destinatii.

La eveniment sunt asteptati sa participe jurnalisti si touroperatori din tara si strainatate, in special din Franta, Germania, Rusia, Ucraina, Moldova si Romania.

Programul complex al evenimentului cuprinde:
1. Bursa de turism, gazduita de Primaria si Casino Sinaia in ziua de 26 noiembrie, in cadrul careia se asteapta participarea a peste 300 de specialisti cu scopul incheierii contracteIor dintre operatori si agentiile de turism pentru anul 2014;
2. Sesiunea de conferinte pe teme de turism activ ale celor doua destinatii de top, care se va desfasura in paralel cu bursa;
3. Infotripul de 5 zile, in care peste 100 de specialisti invitati vor vizita infrastructura de schi si turism activ, unitatile de cazare si alimentatie, centrele de agrement;
4. Gala turismului prahovean si Gala turismului brasovean, seri festive in care vor fi premiati operatorii de succes ai ultimului sezon.

Adrian Voican si Christian Macedonschi, organizatorii evenimentului au declarat ca in cadrul ev enimentului va fi lansata si noutatea sezonului, produsul turistic vedeta „Learn to ski in Romania”, prin care se vrea a se arata ca Romania poate fi o destinatie extrem de competitiva pentru cei care debuteaza in sporturile de iarna, datorita unei infrastructuri imbunatatite, a preturilor mici pentru monitori si a distractiei ieftine.

Evenimentul este sustinut de Ministerul Economiei, Autoritatea Nationala pentru Turism, Asociatia National a Agentiilor de Turism din Romania, ANAT, autoritati locale si antreprenori din domeniul turismului din cele sase statiuni vizate.

Infotripul face parte din caravana „Vacanta in tara mea” a Federatiei Asociatiilor pentru Promovarea Turismului din Romania.

Sursa: HoReCa [20.07.2013], InfoTravelRomania [22.07.2013]

Booking.com

Follow FivestarH on Twitter

Copyright © 2020 Fivestar Hospitality.