English version

Danubius Health Spa Resorts isi schimba denumirea in Ensana si investeste peste 8 mil. EUR in Sovata

Danubius Health Spa Resorts anunta crearea Ensana - un nou brand de hoteluri spa specializate pe sanatate prin folosirea resurselor naturale si expertiza medicala moderna. Din portofoliul grupului Ensana face parte si Sovata Ensana Health Spa Hotels, care anunta deschiderea in primavara anului 2020 a unui hotel de 3 stele, in urma unei investitii de peste 8 mil. EUR.

Danubius Health Spa Resorts reuneste 26 de hoteluri cu competente medicale & Spa sub umbrela celui mai mare operator medical spa din Europa - Ensana.

Grupul hotelier, care detine proprietati in Republica Ceha, Ungaria, Romania si Slovacia, are ca obiectiv prinicipal punerea in valoare a puterii vindecatoare a resurselor naturale locale alaturi de cunostintele medicale de specialitate.

Grupul Ensana a fost creat ca urmare a cresterii uriase pe care turismul de sanatate si wellness a avut-o la nivel mondial. Potrivit unui studiu Global Wellness Institute, este vorba despre o piata ce valoreaza 580 mld. EUR, si care este estimata sa creasca pana la 834 mld. EUR in 2022.

Sovata Ensana Health Spa Hotels face parte din portofoliul grupului Ensana. Odata cu rebrandingul grupului international hotelier, clusterul din Sovata anunta deschiderea in primavara anului 2020 a Ursina Ensana Health Spa Hotel, un hotel de 3 stele cu 144 de camere, baza de tratament si spa propriu, o investitie de peste 8 mil. EUR.

Sursa: Wall-Street [12.09.2019]

Booking.com

Follow FivestarH on Twitter

Copyright © 2019 Fivestar Hospitality.