English version

Christian Tour: vanzari de 1,6 mil. EUR la Targul de Turism

Agentia de turism tour operatoare Christian Tour, a vandut in in timpul Targului de Turism al Romaniei pachete de vacanta pentru 5.464 de turisti, in valoare de aproximativ 1,6 mil. EUR.

Marius Pandel, CEO al Christian Tour a declarat ca cea mai cautata destinatie ramane Grecia, detasandu-se insulele Creta, Rodos, Zakynthos, Lefkada si Corfu.

Potrivit lui, cea mai cautata destinatie turceasca ramane Antalya, preferata de familiile cu copii. Cele mai cerute hoteluri din statiune sunt cele de 5 stele cu ultra all inclusive.Totodata, Spania, Mallorca si Tenerife devin tot mai atragatoare pentru turistii romani.

Pandel sustine ca surpriza acestei editii a Targului de Turism al Romaniei au fost croazierele, acesta precizand ca cele mai solicitate itinerarii au fost Brizele Mediteranei, Fiordurile Nordului si Capitalele Baltice. Cat despre circuitele culturale, foarte cerute au fost cele de pelerinaj in Israel si Iordania, cu precadere in perioada sarbatorilor pascale.

Pentru vacanta de Paste romanii au ales statiunile de la munte si cele balneoclimaterice: Valea Prahovei, Poiana Brasov, Baile Felix, Sovata si Vatra Dornei.

Pe perioada targului, reducerile au ajuns pana la 80% si s-au acordat bonusuri pentru rezervari in functie de numarul de persoane („Platesti 1, merg 2!”) si de durata sejurului („Platesti 7, stai 9 nopti!”, „Platesti 7, stai 14 nopti!”).

Pentru acest an, Christian Tour isi propune sa ajunga la vanzari de 63 mil. EUR si sa inregistreze un numar de 230.000 de turisti care vor apela la serviciile agentiei in acest an.

Sursa: Wall-Street [17.03.2015]

Booking.com

Follow FivestarH on Twitter

Copyright © 2019 Fivestar Hospitality.