English version

CE a adoptat lista actualizata a companiilor aeriene interzise in UE

Pe data de 19 aprilie, Comisia Europeana a adoptat cea de-a 17-a versiune actualizata a listei companiilor aeriene interzise in Uniunea Europeana.
 
Lista europeana actualizata include toti transportatorii certificati in 21 de state, un total de 269 de transportatori aerieni inmatriculati, care fac obiectul interdictiei totale de exploatare in Uniunea Europeana, respectiv Afganistan, Angola, Benin, Republica Congo, Djibouti, Guineea Ecuatoriala, Gabon, Indonezia, Kazahstan, Republica Kargaza, Liberia, Mauritania, Mozambic, Filipine, Sierra Leone, Sao Tome si Principe, Sudan, Swaziland si Zambia.
 
Lista include si trei transportatori individuali Blue Wing Airlines din Surinam, Meridian Airways din Ghana si Silverback Cargo Freighters din Rwanda.
 
Comitetul pentru Siguranta Aeriana, care s-a reunit intre 5 si 7 aprilie, solicita autoritatilor dintr-o serie de state membre sa-si imbunatateasca procedurile de supraveghere a transportatorilor aerieni cu probleme de siguranta a zborului, pentru a se asigura ca toate companiile aeriene stabilite in Europa isi desfasoara activitatea in conditii de maxima siguranta.
 
Versiunea actualizata anuleaza interdictia privind operatiunile a patru companii aeriene indoneziene care fac exclusiv transport de marfa, Cardig Air, Republic Express, Asia Link si Air Maleo si a companiei aeriene ucrainiene UMAir, deoarece problemele legate de siguranta au fost rezolvate in mod satisfacator.
 

Sursa: Horeca Romania [20.04.2011]

Booking.com

Follow FivestarH on Twitter

Copyright © 2019 Fivestar Hospitality.