English version

Cartierul Ferentari a fost inclus intr-un top al celor mai urate destinatii de vacanta din lume

Site-ul buyagift.com a urmarit in ultimele 18 luni mai multi factori printre care rata criminalitatii, eficienta autoritatilor locale si statisticile referitoare la gradul de curatenie din zona, si in urma acestor analize au alcatuit un Top 10 al celor mai urate destinatii de vacanta pe care turistii din lumea intreaga trebuie sa le evite cu orice pret.

Pe locul 4 in acest tot se afla si cartierul Ferentari din Bucuresti. Cartierul bucurestean puncteaza si la capitolul "Notorietate", fiind renumit pentru numarul mare de automobile parcate ilegal, nivelul ridicat al crimei organizate, numarul ridicat de furturi de buzunar si pentru arhitectura "eclectica". Totodata, cartierul Ferentari a obtinut scorul minim la fiecare dintre cei patru factori din categoria "Rating": Zona, Infractionalitate, Pericol si Curatenie.

Primul loc este ocupat de cartierul Stolipinovo din orasul Plovdiv din Bulgaria, urmat de orasul Bogota din Columbia si cartierul Galianovo din Moscova.

Pe locul 5 se afla cartierul Naucalpan din orasul Juarez din Mexic, urmat de cartierul Bywater din orasul american New Orleans, orasul Camden din statul american New Jersey, cartierul The Cape Flats din orasul sud-african Cape Town, orasul american Detroit si cartierul Hrebendova din capitala slovaca, Bratislava.

Sursa: Mediafax [09.05.2014], Wall-Street [10.05.2014]

Booking.com

Follow FivestarH on Twitter

Copyright © 2019 Fivestar Hospitality.