English version

Bibi Touring: litoralul romanesc atrage din ce in ce mai multi turisti

Reprezentantii Bibi Touring  au declarat ca datorita investitiilor hoteliere de pe litoralul romanesc din ultimii 20 de ani, care depasesc 1 mld. EUR, tot mai multi turisti sunt atrasi de litoralul nostru.

In acest an, litoralul romanesc are 15 hoteluri in regim all inclusive: Mamaia – Phoenicia Holiday Resort, Best Western Savoy, Modern, Comandor, Amiral, Orfeu, Dorna, Complex Mercur Minerva, Victoria si Majestic, Neptun – Complex 2D, Venus – Palace si Mezotermale, Saturn – hotel Saturn, Vama Veche – Hotel Laguna. 

Directorul general al Bibi Touring, Adrian Voican a precizat ca in prima parte a lunii iunie, litoralul este foarte ieftin datorita programului „Litoralul pentru toti”, care se incheie pe data de 15 iunie. Potrivit vanzarilor, gradul de ocupare al hotelurilor deschise in perioada Rusaliilor, pe 8 si 9 iunie, se va apropia de 100%. Prognozele meteo anunta, de asemenea, o vreme favorabila. 

Daca in 2012, Bibi Touring a avut o cifra de afaceri de peste 1 mil. EUR, anul trecut a inregistrat aproximativ 2 mil. EUR, iar pentru acest an  tinteste afaceri de circa 4 mil. EUR.

Cea mai mare parte a cifrei de afaceri este generata de vanzarile pachetelor turistice pentru litoralul romanesc, urmate de pachetele turistice pentru statiunile montane, balneare si Delta Dunarii.

Sursa: Business24 [21.05.2014], Capital [21.05.2014], Daily Business [21.05.2014], Wall-Street [21.05.2014]

Booking.com

Follow FivestarH on Twitter

Copyright © 2020 Fivestar Hospitality.