English version

Inscriere lb. RO  GDPR: Sunt de acord cu folosirea datelor mele personale pentru a primi informatii prin posta electronica pe adresa si numele puse la dispozitie in acest formular cu scopul de a primi Romanian Hospitality Newsletter si ocazional campanii de marketing

Asteptari: Daca doriti sa va retrageti consimtamantul si sa nu mai primiti nici un mesaj de la noi, este simplu sa accesati link-ul de dezabonare prezent la sfarsitul fiecarui email pe care il trimitem sau ne puteti contacta la info@fivestarhospitality.ro. Pretuim si respectam intimitatea si datele Dvs. cu caracter personal. Pentru a consulta politica noastra de intimitate, va rugam sa vizitati website-ul nostru. Trimitand acest formular, sunteti de acord ca noi sa procesam informatiile Dvs. in concordanta cu aceasta politica.
Inscriere lb. EN  GDPR si asteptari: aceleasi ca mai sus
ANAF nu a reusit sa vanda hotelurile din Neptun ale fratilor Micula

Cele doua hoteluri din Neptun ale fratilor Micula executate de catre Fisc vor fi scoase din nou la vanzare, preturile fiind reduse la jumatate fata de cele initiale, dupa ce ANAF nu a gasit cumparatori la precedentele incercari de vanzare a proprietatilor.

Licitatia este programata pentru data de 5 iuni.

Hotelurile, construite in perioada comunista, au fost cumparate de fratii Micula la inceputul anului 2000, la pachet cu alte astfel de proprietati, dar nu au fost ulterior modernizate.

Noua licitatie este a patra tentativa a Fiscului de a vinde cele doua hoteluri.

La prima licitatie, pentru Hotel Romanta Fiscul a cerut 9,6 mil. RON, pentru o cladire Club de noapte tot din complexul Romanta – 380.000 RON, parcare 87.600 RON, restaurant de 2.361 mp - 2,2 mil. RON, tren intravilan de 14.300 mp – 4,7 mil. RON. Acum, pretul pentru complexul Romanta, este de 4,8 mil. RON pentru hotel, 190.000 RON pentru clubul de noapte, 43.800 RON pentru parcare, 1,1 mil. RON pentru restaurant si 2,38 mil. RON pentru un teren intravilan de 14.300 mp.

Iar pentru hotelul Prahova, cu o suprafata de 1.630 mp si 5 etaje, Fiscul a cerut 10,9 mil. RON, din care 1,9 mil. RON valoarea aferenta terenului de 4.678 mp. Acum, pretul pentru hotelul Prahova a coborat la 5,48 mil. RON.

Sursa: Profit [24.05.2018]

Booking.com

Follow FivestarH on Twitter

Copyright © 2018 Fivestar Hospitality.