English version

Alba Iulia ofera terenuri gratuite pentru investitiile mai mari de 1,5 milioane euro


Autoritatile din Alba Iulia isi intensifica anul acesta preocuparea pentru atragerea de investitori si cresterea turismului. In acest sens, municipalitatea a adoptat o serie de masuri menite sa incurajeze potentialii investitori sa isi deschida puncte de lucru aici.

Printre acestea, cele mai importante sunt oferirea de terenuri gratuite pentru investitii mai mari de 1,5 milioane de euro si posibilitatea de achizitie a terenului  in discutie daca investitiile depasesc 5 milioane de euro, in conditiile legii si beneficiind de acordurile institutionale in vigoare.   

Terenul gratuit se poate acorda unei firmei care investeste cel putin 5 milioane euro in active corporale fixe, acesta va putea fi vandut direct firmei, dar nu mai devreme de finalizarea investitiei, la pretul pietei imobiliare, stabilit printr-o evaluare independenta. Pentru aceasta initiativa debutata in anul 2007, primaria Alba Iulia a pus la dispozitie parcele cu o suprafata de 30,21 de hectare in zona Drambar si peste 13,855 hectare in zona Ratu Mare.  
 
Citeste intregul articol pe Daily Business

Sursa: Daily Business [12.02.2015]

Booking.com

Follow FivestarH on Twitter

Copyright © 2020 Fivestar Hospitality.