English version

Agentiile de turism au inregistrat majorari ale cifrei de afaceri in T1

In luna martie a acestui an, activitatea de servicii de piata prestate populatiei, serie bruta, a inregistrat o cifra de afaceri cu 1,7% mai mare comparativ cu luna martie 2013. Cele mai mari cresteri s-au inregistrat la activitatile agentiilor turistice si tur-operatorilor - 11,2%, urmate de serviciile de coafura si alte activitati de infrumusetare - 7,4%, activitatile de spalare, curatare si vopsirea textilelor si blanurilor - 7,1% si hoteluri si restaurante - 3,1%.

O scadere de 4,2% au inregistrat activitatile de jocuri de noroc si alte activitati recreative, potrivit datelor furnizate de Institutul National de Statistica.

Activitatea de servicii de piata prestate populatiei, serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, in luna martie 2014 a crescut cu 2,3% comparativ cu luna martie 2013.

In primele trei luni ale castui an, activitatea de servicii de piata prestate populatiei, serie bruta,  a inregistrat o cifra de afaceri cu 7% mai mare comparativ cu aceeasi perioada din 2013. Cele mai mari cresteri s-au inregistrat la activitatile agentiilor turistice si tur-operatorilor - 30,7%, serviciile de coafura si alte activitati de infrumusetare - 9,8%, activitati ale hotelurilor si restaurantelor - 9,3% si activitatile de spalare, curatare si vopsirea textilelor si blanurilor - 7,1%.

De asemenea, in T1 activitatile  de jocuri de noroc si alte activitati recreative au inregistrat o scadere de 2,1%.

Activitatea de servicii de piata prestate populatiei, serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, in T1 2014 a inregistrat o cifra de afaceri cu 6,2% mai mare comparativ cu aceeasi perioada din 2013.

Sursa: Capital [13.05.2014], Economica [13.05.2014]

Booking.com

Follow FivestarH on Twitter

Copyright © 2019 Fivestar Hospitality.