English version

6,94 mil. RON pentru promovarea interna a programului Explorati Gradina Carpatilor

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, MDRT, aloca 6,94 mil. RON, fara TVA, pentru servicii de difuzare a unor spoturi publicitare pe canale TV si pe posturi radio nationale in perioada 1 aprilie – 1 decembrie 2011, privind promovarea programului Explorati Gradina Carpatilor.

Principalele modalitati de finantare si plata sunt reprezentate de proiecte cu finantare din fonduri externe nerambursabile, programe din Fondul European de Dezvoltare, potrivit unui anunt de participare publicat pe site-ul guvernamental de licitatii publice.

Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 14 februarie 2011, ora 10:00.

Companiile ofertante trebuie sa faca dovada ca media cifrei de afaceri pe ultimii 3 ani este egala sau mai mare de 3,2 mil. RON sau echivalentul acestei sume in euro. De asemenea, se solicita experienta similara pentru contracte incheiate prin prezentarea unei liste a principalelor prestari de servicii similare, efectuate in ultimii 3 ani si prezentarea unui contract de servicii anterior de cel putin 600.000 EUR, echivalent a aproximativ 2,58 mil. RON, sau prezentarea a maximum trei contracte anterioare a caror suma cumulata sa fie de cel putin 1 mil. EUR.

Sursa: Bloom Biz [31.12.2010]

Booking.com

Follow FivestarH on Twitter

Copyright © 2019 Fivestar Hospitality.